SIB Kennisvoucher

Met een SIB-kennisvoucher, kan Agent4sales een kwalitatief marktonderzoek in Duitsland (of een ander land) voor je uitvoeren . De kosten voor dit marktonderzoek worden met deze SIB Kennisvoucher voor de helft vergoed (tot een maximum van € 2.500). Doordat Agent4sales deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van business consultants en marktonderzoekers biedt dit bij een markttoegang enorme kansen. Daarnaast heeft Agent4sales toegang tot een Europese aanbieder van marktonderzoeksgegevens. En tenslotte beschikt Agent4sales over een gespecialiseerd team van marketeers (native speakers), die een professionele voorbereiding voor je marktentree kan realiseren.

De officiële tekst van deze SIB Kennisvoucher luidt: “De minister kan op aanvraag een voucher verstrekken aan een MKB-onderneming voor advies en begeleiding gericht op duurzame internationalisering door een externe deskundige voor het opstellen van een marktonderzoeksrapport … De voucher is bestemd voor MKB-ondernemingen die zich voorafgaand aan de aanvraag hebben georiënteerd op een doelland, niet zijnde Nederland. Advies en begeleiding kunnen onder andere de volgende activiteiten omvatten: Onderzoek waarbij marktinformatie over een specifieke sector in het doelland wordt verzameld, geanalyseerd en geïnterpreteerd”.

Internationale Marktgegevens

Om over de juiste voorinformatie te beschikken heeft Agent4sales toegang tot gespecialiseerde marktrapporten, – analysen en statistieken in het betreffende land. Deze zijn doorgaans redelijk op maat en geven je duidelijk inzicht in je toekomstige exportland en haar markt.

Copernicus International Consulting

Sinds dit jaar is Agent4sales onderdeel van dit wereldwijd netwerk business consultants in meer dan 40 landen. Dit levert een breed netwerk met locale informatie in het door jou gekozen doelland. Onlangs startte de campagne “Trade without travel“. Meer informatie hierover vind je hier.

Potentiële klant als informant

Met een team van ervaren specialisten, welke meer dan 12 Europese talen afdekken, kan Agent4sales snel inzicht krijgen in je doelgroep(en), marktsegment(en) en doelland om zodoende de beste strategie tot je markttoegang voor te bereiden. Dit team bestaat uit vakmensen die onder andere telefonisch je toekomstige klanten en partners vakkundig benaderen om van binnenuit de markt te verstaan. Op deze manier kan versneld en effectief de juiste marktentree worden vastgesteld. De toekomstige klant wordt dan je beste informant die je uitlegt hoe de markt te betreden. Agent4sales kent de weg en spreekt de taal!

Database met adressen van je potentiële klanten

Agent4sales beschikt over een netwerk van internationaal gekwalificeerde leveranciers van bedrijfsgegevens. We maken op basis van je doelgroep(en) een selectie met de juiste criteria (zoals branchecode, NAW-gegevens, telefoonnummer, website, emailadres, aantal medewerkers en omzetgegevens), maar we kunnen ook slimme selecties maken op relevante kernwoorden. Daarnaast screenen we de juiste aanspreekpartners (functie, niveau) en verzamelen we relevante persoonlijke contactgegevens. Op die manier is de basis voor een geslaagde marktentree gelegd. Voor de vervolgstappen, de daadwerkelijke marktentree, verwijst Agent4sales je naar de SIB Marktentree Voucher. Deze is ook te combineren met de SIB Kennisvoucher.

Agent4sales heeft al veel klanten voorzien van een marktonderzoek, ook met deze SIB kennisvoucher. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een inspirerend gesprek over deze SIB-Kennisvoucher.

BOEK EEN AFSPRAAK

Neem vandaag nog contact met ons op!