SIB Kennis en vaardigheden

Met een subsidietraject van SIB Kennis en vaardigheden, kan Agent4sales een kwalitatief marktonderzoek in Duitsland (of een ander land) voor je uitvoeren voor een specifieke sector . De kosten voor dit marktonderzoek worden met deze subsidieregeling voor 50% betaald door het Ministerie (tot een maximum van € 2.500). Doordat Agent4sales deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk van business consultants en marktonderzoekers biedt dit bij een markttoegang enorme kansen. Daarnaast heeft Agent4sales toegang tot een Europese aanbieder van marktonderzoeksgegevens. En tenslotte beschikt Agent4sales over een gespecialiseerd team van marketeers (native speakers), die een professionele voorbereiding voor je marktentree kan realiseren.
Agent4sales heeft ervaring met diverse sectoren, zoals de medische sector, maakindustrie, zakelijke dienstverlening, R&D, PPA, IT & Software. mobiliteit en hightech.

Internationale Marktgegevens

Om over de juiste voorinformatie te beschikken heeft Agent4sales toegang tot gespecialiseerde marktrapporten, – analysen en statistieken in het betreffende land. Deze zijn doorgaans redelijk op maat en geven je duidelijk inzicht in je toekomstige exportland en haar markt. Ook kan agent4sales samen met u van de bestaande informatie van de RVO gebruik maken (NSBO, Ambassade en andere instellingen).

Copernicus International Consulting

Sinds dit jaar is Agent4sales onderdeel van dit wereldwijd netwerk business consultants in meer dan 40 landen. Dit levert een breed netwerk met lokale informatie in het door jou gekozen doelland.

Potentiële klant als informant

Met een team van ervaren specialisten, welke meer dan 12 Europese talen afdekken, kan Agent4sales snel inzicht krijgen in je doelgroep(en), marktsegment(en) en doelland om zodoende de beste strategie tot je markttoegang voor te bereiden. Dit team bestaat uit vakmensen die onder andere telefonisch je toekomstige klanten en partners vakkundig benaderen om van binnenuit de markt te verstaan. Op deze manier kan versneld en effectief de juiste marktentree worden vastgesteld. De toekomstige klant wordt dan je beste informant die je uitlegt hoe de markt te betreden. Agent4sales kent de weg en spreekt de taal!

Database met adressen van je potentiële klanten

Agent4sales beschikt over een netwerk van internationaal gekwalificeerde leveranciers van bedrijfsgegevens. We maken op basis van je doelgroep(en) een selectie met de juiste criteria (zoals branchecode, NAW-gegevens, telefoonnummer, website, emailadres, aantal medewerkers en omzetgegevens), maar we kunnen ook slimme selecties maken op relevante kernwoorden. Daarnaast screenen we de juiste aanspreekpartners (functie, niveau) en verzamelen we relevante persoonlijke contactgegevens. Op die manier is de basis voor een geslaagde marktentree gelegd. Voor de vervolgstappen, de daadwerkelijke marktentree, verwijst Agent4sales je naar de SIB Marktentree. Deze is ook te combineren met de subsidie SIB Kennis en vaardigheden

Agent4sales heeft al veel klanten voorzien van een marktonderzoek. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een inspirerend gesprek over deze subsidie met SIB Kennis en vaardigheden.

BOEK EEN AFSPRAAK

Neem vandaag nog contact met ons op!