Erkend leerbedrijf

Sinds eind december vorige jaar is agent4sales een erkend leerbedrijf (SBB) geworden. Onlangs zijn daardoor twee nieuwe stagiaires begonnen om agent4sales te versterken met marketing- en salesactiviteiten.

Agent4sales biedt leerplekken met heel veel mogelijkheden om het vak te kunnen leren. Alle facetten van marketing komen aan bod en kun je in de praktijk “live” voor echte klanten uitvoeren. Agent4sales maakt gebruik van een netwerk van professionals die allen een toegevoegde waarde bieden. Een goede basis voor een hele mooie carrière.

Esmée (1e jaar Rijn IJssel Arnhem, International Business & Marketing) zal agent4sales versterken in het pas opgerichte concept van Viruscleaning: apparaten die lucht en oppervlakten reinigen en desinfecteren van o.a. het Coronavirus.

Kenan (2e jaar Astrum College Velp, International Business en Communicatie) zal het andere concept, Bounce Experts, ondersteunen: de marktentree van Bounce Management door Bounce Experts Nederland: bezoekers van websites & webshops die weggaan een tweede kans geven om toch klant te worden.

Beiden zullen proeven en actief deelnemen aan alle aspecten die een marktentree van een nieuwe product/dienst met zich meebrengen: marktonderzoek, marketing & communicatie, (pre) sales, marketing campagnes (zoals Google, LinkedIn, email).

Een ideale manier om theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Agent4sales wenst deze toekomstige toppers een leerrijke en leuke stagetijd!

Lees hier ook het bericht op LinkedIn