amazing business tool

In het vak van hedendaagse telemarketing is het de dagelijkse uitdaging in contact te komen met de juiste personen om kwalitatieve leads met orderpotentiaal te ontwikkelen. Tijdens dit Covid-tijdperk blijkt dit nog lastiger. De meeste mensen werken thuis en zijn erg moeilijk bereikbaar. De waarde van een slim contacttool biedt hier een verbazingwekkende uitkomst.

“Helaas werkt iedereen vanuit huis. Ik kan niemand voor u bereiken. U kunt een email sturen naar info@” Komt je dit ook bekend voor? Naast meerdere gate-keepers, no name policy en andere hindernissen zijn de meeste telefonische wegen gesloten om in contact te komen met je toekomstige klanten. Zou het dan niet een verademing zijn je prospect direct te kunnen bellen? Een tijd geleden ontdekte ik een aantal tools die op de markt zijn, die deuren op een wonderbaarlijke wijze voor sales openen. Als sales professional probeer je creatief te zijn om je vak uit te oefenen. Wat is er mis met een mobiel telefoongesprek, mits je de communicatie ethiek respecteert en uitoefent? Eigenlijk niets.

In korte tijd merkte ik het profijt van enkele van deze contacttools:
> Ongeveer 80% van alle telefoonnummers (en emailadressen) bleken beschikbaar
> Van deze beschikbare contactgegevens bleek circa 80% te kloppen, dus een rendement van maar liefst 64%
> Om met beslissers een inhoudelijk gesprek mee te voeren kun je gemakkelijk een halfuur tot meer dan een uur kwijt zijn. Nu bleek dit slechts enkele minuten in beslag te nemen!
> Alleen al deze snelle bereikbaarheid bracht een enorme kostenbesparing en tijdswinst en een vreugde om dat te doen wat je graag doet: commerciële communicatie (mits dit vakkundig gebeurd)

Toen ik dan ook benaderd werd door Lusha, een van de aanbieders van deze tool, om deze successen te delen, aarzelde ik niet om mijn enthousiasme te delen. Lees hier het verhaal.

Ken jij ook van die handige tools? Laat het ons weten.