Deelname aan beurzen in Duitsland


Ondersteuning van internationale beurzen en evenementen

Nederland biedt een subsidie voor deelname aan buitenlandse beurzen tot een maximum van € 2.500 per beurs. Dit kan de drempel aanzienlijk verlagen.
Maar je wilt natuurlijke het maximale rendement halen uit deze investering. Niets is zo jammer om veel kosten te maken en aan het einde moeten constateren dat het weinig tot niets heeft bijgedragen aan leads, order en nieuwe klanten.

Agent4sales heeft ruime ervaring met het gebruik van deze podia om je toekomstige klanten te ontmoeten en voor je te winnen.

Wij kunnen hiertoe met de volgende diensten volledige support aanbieden:

  1. Verkoopstrategie: welke beurs levert mij het meeste op?

Agent4sales kent de weg naar alle mogelijke beurzen en evenementen in Europa. Vooral in Duitsland, België en Polen. Deelnemen aan beurzen hoeft niet duur te zijn. Een doordachte strategie en creativiteit leveren je meestal meer klanten op dan gewoon doen wat iedereen doet. Waar vind ik mijn potentiële klanten? Waar ontmoeten ze jou? Welke beurs kan ik het beste kiezen?  Zijn er beurzen met veel potentieel en weinig concurrenten? Samen zoeken we naar de maximale match. En tegen zo laag mogelijke kosten.

  1. professionele verkoopuitstraling op uw beursstand

Agent4sales biedt, indien nodig, professionele medewerkers om u maximaal te vertegenwoordigen op uw stand. Wilt u echter uw eigen personeel inzetten, dan kunnen wij ook een gerichte, praktijkgerichte training verzorgen waarmee u proactief potentiële klanten benadert en vakkundig omzet in uw nieuwe klanten.

  1. Voorgekwalificeerde leads tijdens de beurs

Om ervoor te zorgen dat de juiste mensen je stand bezoeken, benaderen we de gewenste contacten vóór de beurs en regelen we pre-gekwalificeerde afspraken voor, tijdens en na het evenement. Dit geeft je het hoogste rendement op je vaak dure evenementkosten.

  1. commerciële opvolging van leads

De commerciële follow-up van alle beurscontacten is een van de belangrijkste onderdelen van deelname aan beurzen en evenementen. En het is meestal ook het meest verwaarloosde onderdeel. Om ervoor te zorgen dat het maximale potentieel uit de leads wordt gehaald, zodat de nieuwe klanten en orders de kosten rechtvaardigen, biedt agent4sales deze service aan. Met een toegewijd en gefocust team zal geen van uw contacten tussen wal en schip raken.

  1. administratieve ondersteuning

Vooral in het buitenland is de organisatie van deelname aan evenementen zeer tijdrovend. Agent4sales kan je van A tot Z ondersteunen. We hebben ook een netwerk van lokale dienstverleners die het werk voor je kunnen doen (bijvoorbeeld standbouwers, tolken/vertalers, PR & media). Daarnaast kunnen we je bij de subsidieaanvraag helpen.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Agent4sales opent de weg tot nieuwe klanten en contacten. Binnen en buiten de grenzen.