Regus Arnhem-Zuid


Inspirerende lunchsessies voor ondernemers

Het is tijd voor nieuwe frisse ideeën!
Onder de naam “jouw eureka” organiseer ik een reeks inspirerende brainstormsessies voor en door ondernemers in juli en september.

Als ondernemer weet u dat het delen van ideeën met anderen een waardevolle manier is om uw bedrijf te laten groeien.
Misschien herken je het: je komt in gesprek met gelijkgestemde ondernemers – en ineens beginnen de gedachten en beelden te komen, geweldige ideeën, inspiratie waar je alleen niet op kwam. Kortom: het bruist in je brein! De beleving van: Eureka, dat is het!

Een nieuw perspectief op een vraagstuk, een grandioos idee, een briljant inzicht, een verhelderende blik, een verbazingwekkende oplossing.

Schrijf je in voor een van deze inspirerende sessies waar je nieuwe connecties kunt maken, je ideeën kunt delen en je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Graag breng ik je samen met andere ondernemers in deze stimulerende atmosfeer, even tussen alle bedrijven door, om weer verfrist en met blijde zin de dag voort te zetten. Delen is vermenigvuldigen! Kom en neem deel aan een van onze inspiratiesessies (inclusief lunch) in Arnhem. Voor informatie en inschrijving: www.jouweureka.nl

Met ondernemende groet,
Delen is vermenigvuldigen.
Jan-Willem van Dam