FIRM/WARE: M&A dealmaker

Agent4sales maakt sinds afgelopen jaar deel uit van het team van FIRM/WARE.

FIRM/WARE is een internationale boutique M&A consultant voor de maak- en chemische industrie. Wij bieden geïntegreerd strategisch advies en begeleiding bij dealmaking op het gebied van nationale en internationale fusies, bedrijfsovernames, joint-ventures en strategische samenwerking in de supply chain. We zijn geen traditionele broker. Ons doel is het om de M&A markt een betere plaats te maken, waar vriendelijkheid, wederzijds respect en commerciële creativiteit het koude spel der getallen vervangen. Wij geloven dat dit zal leiden tot een hoger rendement op investeringen voor alle betrokken partijen.

Wij staan voor een multidimensionale aanpak, inclusief strategische en operationele begeleiding in het pre-sales en het post-acquisitie integratieproces om de waarde van de acquisitie te maximaliseren voor zowel verkoper als koper. Wij geloven dat de verkoop van een bedrijf gaat over personen, zakelijke kansen en synergie.

Het team van FIRM/WARE bestaat uit senior experten, die het gehele M&A proces van begin tot einde kunnen begeleiden. Door de unieke samenstelling van zowel Nederlandse als Duitse teamleden, verbinden we Nederland en Duitsland op dit gebied.

Mijn rol binnen het team is het matchen van bedrijven, het zoeken van geschikte kopers/verkopers, het optimaliseren van de verkoopwaarde van bedrijven en interculturele coaching (sales & marketing).

Ga naar FIRM/WARE