Exportbegeleiding

Exportbegeleiding

Met Agent4sales de grens over: exportbegeleiding met subsidie

Denk je er aan om je business uit te breiden naar het buitenland? Heb je plannen de grens over te gaan? Dan ben je bij agent4sales aan het juiste adres.
De RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) biedt voor MKB-ondernemingen die exportmogelijkheden willen onderzoeken als stimulans diverse subsidiemogelijkheden, zoals SIB Coaching, SIB Marktentree of SIB Kennis en vaardigheden (marktonderzoek) aan t.w.v. € 1.000 tot € 2.500 (excl. BTW).

Agent4sales is aangemerkt om namens de RVO individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB). Agent4sales geeft je hierbij nuttige en praktische handvatten om te kunnen starten met zakendoen in het buitenland. Samen onderzoeken we de kansen en risico’s in het buitenland. We werken daarbij naar een concreet actieplan voor een internationaliseringsstrategie van je bedrijf. Het traject wordt afgesloten met een praktisch rapport en nuttig actieplan voor de toekomst. Agent4sales ontzorgt je daarbij graag met het gehele traject: van aanvraag tot uitvoering. Als je hierover nog vragen hebt neem dan even contact met me op.

Gesubsidieerd marktonderzoek

Met toegang tot meer dan 1.5 mln. statistieken, 600 industrieën en 80.000+ marktstudies en een breed Europees netwerk biedt Agent4sales een marktonderzoek op maat voor je onderneming. Geniet daarbij van de voordelen van de volgende subsidies:

Marktonderzoek met SBI Kennis en vaardigheden (RVO): onderzoek waarbij informatie over een specifieke sector in het doelland wordt verzameld, geanalyseerd en geïnterpreteerd (voor MKB-bedrijven: 50% subsidie tot € 2.500);

Regeling Internationaal Ondernemen Fryslân (Ondernemers uit Friesland: 50% subsidie tot € 10.000);

Regeling Internationaal Ondernemen Drenthe: marktonderzoek en/of exportplan (Ondernemers uit Drenthe: 50% subsidie tot € 5.000);

Groeiversneller Export Voucher: (Ondernemers uit Gelderland: 50% subsidie tot € 10.000).

Voor meer informatie neem gerust contact met me op.

Marktentree

Wanneer je een specifiek land wilt betreden met export brengt Agent4sales je als aangemerkt RVO-adviseur ter plekke in het doelland in contact met uw potentiële klanten en/of partners. Kwalitatieve afspraken met relevante contacten, eventueel ondersteuning tijdens de afspraken en de commerciële opvolging hiervan. Met name in Duitsland, Polen en België heeft Agent4sales hierin een track record. Ook hiervoor bestaat overheidssteun met 50% vergoeding via een SIB Marktentree of lokale regelingen in diverse provincies.

Voor meer informatie neem gerust contact met me op.

BOEK EEN AFSPRAAK