Erkend leerbedrijf

Vanaf het komend jaar is agent4sales erkend door het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) als leerbedrijf.

SBB

De SBB erkent en begeleidt agent4sales als leerbedrijf waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Samen met SBB worden afspraken gemaakt over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen. De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf.

Agent4sales: ervaring met stagiaires

Agent4sales heeft in de loop der jaren ruime ervaring met stagiaires opgebouwd. Zo was er in 2020 een stagiaire van de Masteropleiding Nederland-Duitsland-Studies (Radboud Universiteit) werkzaam. Ook begeleidde agent4sales eerder studenten van de Hogeschool Rotterdam (HES) en het Summa College uit Eindhoven.

Stageprofielen

Agent4sales biedt voor de volgende profielen stagemogelijkheden: Medewerker marketing en communicatie (Crebo 25148, Niveau 4) en Commercieel medewerker (Crebo 25134, Niveau 3). Op de website stagemarkt.nl en leerbanenmarkt.nl kun je meer informatie vinden over Agent4sales.

BOEK EEN AFSPRAAK

Neem vandaag nog contact met ons op!