Copernicus International Consulting  

Agent4sales maakt sinds kort deel uit van Copernicus International Consulting Ltd. (CIC), Copernicus, opgericht in 1999, is een wereldwijde sales consulting groep die hoge kwaliteit services biedt. En dat tegen een betaalbare prijs. Door een snelle ROI heeft CIC een klanttevredenheidswaardering van maar liefst 98,2% (2018). De klanten die we bedienen zijn bedrijven en organisaties die één ding gemeen hebben. Ze verlangen om hun internationale handelsactiviteiten te zien groeien en hun winst te vergroten.

Als u een product of dienst wilt verkopen biedt CIC wereldwijde kansen. In nauwe samenwerking met uw team en onze in-country consultants kunnen we de juiste prospects identificeren en benaderen. Op die manier wordt uw aanbod aan relevante DMU gepresenteerd. Je betaalt alleen voor de diensten die je nodig hebt.

Zo bieden we:
> Market check
> Market analysis
> Telephone interviews
> Competitor Benchmarking
> Face to Face client meetings
> Report & strategic options
> Market entry Support via onze lokale kantoren
> Franchise recruitment
> Public Sector Tender alert & assistance
> Trade Event management
> Business Development
> Business & Brand Awareness
> B2B matchmaking.

Je voordeel is dat agent4sales als Nederlandse vertegenwoordiger van CIC beschikt over een hoogwaardig netwerk van specialisten die bedrijven vanuit Nederland internationaal kan ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op!