Coaching

Wil jij je bedrijf naar ‘the next level’ brengen? Wil jij jezelf scherp houden en het maximale eruit halen? Dan is business coaching wat voor jou. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. Business coaching is speciaal voor ondernemers. We helpen jou als ondernemer om je bedrijf en jezelf in een positieve zin te veranderen. Agent4sales is dé coach om jou te begeleiden naar succes.

Wat houdt de coaching van Agent4sales in?
We werken met vooraf gestelde doelstellingen. De doelstellingen kunnen op het gebied van koersbepaling, personal branding, visievorming en het opstarten van een eigen bedrijf zijn. Een training of opleiding neemt veel van jouw kostbare tijd in beslag. En wellicht sluit deze niet helemaal aan bij jouw leerdoelen. Natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken. Je verliest vaak veel tijd. Je kan kostbare fouten maken en jezelf opbranden. Daarom hebben veel succesvolle ondernemers een coach of mentor. Bij de coaching van Agent4sales vormt jouw onderneming het uitgangspunt. Jij en jouw bedrijfsvoering staan centraal. Er wordt niet alleen gewerkt met kennis uit boeken, maar vooral uit eigen ervaring als ondernemer en businesscoach.

Agent4sales heeft al ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van resultaatgerichte new business strategieën. Ze heeft veel expertise op het gebied van verkoop en het vinden van innovatieve oplossingen op het gebied van verkoop en marketing. Het is dus sparren met een ervaren ondernemer die doorvraagt en je tips geeft over hoe je zaken kunt aanpakken. Door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen en invalshoeken voor te stellen, verbreedt jij jouw horizon en leer je verassende mogelijkheden of oplossingen te zien. Agent4sales is er voor je als je hem nodig hebt. Je kunt bellen en mailen om te sparren over lastige kwesties.

Ben je geïnteresseerd in coaching omdat je de buitenlandse markt op wil? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de SIB-Coachingsvoucher. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt mkb-bedrijven de mogelijkheid om een financieel steuntje in de rug te krijgen door middel van de Starters International Business (SIB) regeling. Eén van deze vouchers is de SIB-Coachingsvoucher die bedoeld is voor mkb-ondernemers die geen of weinig ervaring hebben met zakendoen op buitenlandse markten. De SIB Coachingsvoucher bedraagt €2.500, exclusief 21% btw. In 3 tot 5 coachingsgesprekken geeft Agent4sales jou de handvatten op te kunnen starten met zakendoen in het buitenland, gemiddeld in zo’n 3 maanden. We onderzoeken wat de mogelijkheden en risico’s zijn in het buitenland en werken aan een actieplan voor de internationaliseringsstrategie van jouw onderneming. Agent4sales gaat daarbij ook een stuk verder, zodat ook daadwerkelijk successen worden behaald.

Wil jij graag verder groeien met je bedrijf, maar je weet niet hoe? Neem dan contact op met Agent4sales en geef coaching de kans. Je zult zien dat je zelfverzekerder wordt, de zaken beter op een rijtje krijgt en we kunnen samen achterhalen wat jouw doorbraak in de weg staat. De coaching van Agent4sales laat zien hoe jijzelf en jouw onderneming sneller en effectiever kunnen groeien naar het volgende niveau dan dat je dat zelf alleen zou kunnen.

Neem vandaag nog contact met ons op!