Agent4sales

Hoe kom ik aan nieuwe klanten?

Agent4sales biedt innovatieve oplossingen op het gebied van verkoop en marketing die het verschil voor jou als ondernemer maken. Je wilt graag met je bedrijf succesvol zijn. Als mkb-ondernemer ben je specialist op je vakgebied maar van tijd tot tijd heb je ondersteuning nodig in het bouwen van je verkoopstrategie en marktbewerking om (nieuwe) klanten te krijgen. Hoe mooi en uniek hetgeen je biedt dan ook is: zonder klanten die je product, dienst of oplossing kopen heb je weinig perspectief.

Je worstelt op het commerciële vlak. Een vaste verkoper aannemen is te duur. Of je zoekt al geruime tijd een goede verkoper. In dat soort situaties komt agent4sales van pas: jouw commerciële steun in de rug, zodat jij je kunt focussen op wat je graag wilt.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van resultaatgerichte new business strategieën kan agent4sales als verkoopspecialist net hét verschil maken:

  • om doelgericht nieuwe klanten te vinden die bij je blijven
  • om nieuwe markt- en verkoopstrategieën te ontwikkelen
  • om een creatief en effectief marketingplan op maat te kunnen maken
  • om bewezen verkooptips – en tools in te zetten, die leiden tot meetbaar resultaat

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als sales development manager, sales & marketingmanager (B2B) en (internationaal) verkoopleider. Mijn ervaring reikt over de grenzen van Nederland. Ik heb jaren gewoond en gewerkt in Duitsland en Polen. Ik heb in deze tijd honderden bedrijven uit diverse branches succesvol geholpen in hun (internationale) verkoop- en marktstrategie. Van mkb tot midmarket, van internationaal tot multinationaal: in korte tijd weet ik de passende verkoopstrategie voor je te vinden die direct leidt tot nieuwe (internationale) klanten en partners.

Al vanaf 4 of 8 uur per maand beschik je met Agent4sales een jaar lang over een topverkoper, die je op maat helpt succesvol in verkoop (lees: omzet en winst) te zijn.

Jan-Willem van Dam

Meer informatie is te vinden op LinkedIn en XING

Agent4sales is lid van de Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel

Publicaties:

Zum Vertriebserfolg in den Niederlanden (14.02.2019)

„Unterschiede machen sich bei der Denkweise in kommerziellen Fragen bemerkbar“ (23.03.2016)

„6. Deutsch-Niederländisches Wirtschaftsforum: Wachstumspotenzial nutzen“ (02.10.2015)

Activiteiten van Agent4sales